APLY-ZONE
Bine ai venit vizitatorule, daca vrei sa ai acces la toate resursele forumului trebuie sa detii un cont. Daca nu detii unul deja iti poti face un cont nou aici : http://aply-zone.tequilaforum.net/register?agreed=true&step=2
Ghid ninja OEA8y

Ghid ninja

In jos

Ghid ninja Empty Ghid ninja

Mesaj Scris de Versus la data de Dum Aug 11, 2013 12:07 pm

1. DESCRIERE CARACTER:

Caracterul Ninja Lame este un caracter deosebit, nu spun aceste lucruri doar pentru faptul ca eu personal îndrăgesc acest caracter. Pentru început trebuie să înțelegeți că nu există un caracter perfect, toate caracterele sunt echilibrate, fiecare caracter are defectele și avantajele sale, atât în PvM cât şi PvP. Ninja Lame începând cu level 86+ este un “asasin perfect”. Principalul atu al unui Ninja Lame este atacul prin surprindere: cu care lovește devastator, în momentul în care ești în Camuflaj și execuți Ambuscada din spatele adversarului (contează foarte mult și faptul dacă prinzi o lovitură critică).

2. AVANTAJE NINJA LAME

- avantajele unui Ninja Lame se pot vedea mai ales în PvP și mai puțin în PvM;

- în primul rând atacul foarte mare al Ambuscadei + bonusul de la Camuflaj;

- Ninja Lame are 4 competente efectiv de atac: Ambuscada, Atac fulger, Pumnal Rulant și Nor Otrăvitor;

- toate aceste competențe dau damage-uri mari sau decente;

- alt avantaj este timpul de încărcare al competentelor, dacă adăugam și bonusul Viteza farmecului sau piatra reîntoarcerii, timpul de reîncărcare al competențelor scade foarte mult (poți să dai o Ambuscadă la 5 secunde);

- caracterul Ninja Lame (și Ninja Arc) este singurul caracter care are printre competentele sale șansa de otrăvire nativă: Norul Otrăvitor (Săgeata Otrăvită);

- un alt avantaj este Camuflajul, datorita lui poți să dai o serie de atacuri şi apoi să te Camuflezi, totuși dacă adversarul are atacul pe automat și te-a selectat te va putea ataca și camuflat…

- un alt avantaj este faptul cum este realizat Status-ul, DEX la maxim 90 + DEX din bonus de pe alte iteme, creste valoare eschivei, deci a șansei de a evita atacurile adversarului și totodată creste damage-ul competențelor.

3. DEZAVANTAJE NINJA LAME:

- în primul rand Ninja Lame este unul dintre caracterele care nu are competență pentru mărirea atacului normal cum au Războinicii Corporali (Aura Sabiei) sau Sura Arme Magice (Tăișul Vrăjit), din acest motiv în PvM un Ninja trebuie să se bazeze cel mai mult pe competențele sale.

- al doilea dezavantaj semnificativ pentru un Ninja Lame este lipsa unei competente care sa îi provoace adversarului necunoştinţă.

4. CONSTRUCŢIE CARACTER:

În primul rând toţi trebuie să înţelegem simplul fapt că la început nu trebuie sa ne axăm pe duel, ce facem ne bucurăm ca omoram adversari la level 30 de level 35?! Iar noi nu suntem în stare să bătem o grupă de Orci negrii! Trebuie să gândim în perspectivă la faptul că întai trebuie să creştem ca să putem evolua şi apoi în timp să ne facem şi caracter pentru PvP, nu trebuie sa neglijăm cititul carţilor.

Toţi din start dau sfaturi cum să realizaţi un Ninja Lame corect şi din prima doriţi să îl faceţi pentru PvP, dar uitaţi că între timp trebuie să creşteţi, nu rămâneţi pe loc cu caracterul la level 30! Aud mereu sfaturi cum să pui pe Pumnalul Foaie Neagră pietre anti-razboinic, cea mai mare greşeală, strici arma, cum mai creşti cu ea? Dacă totuşi doriţi să va faceţi caracterul şi pentru duel, iar bugetul vă permite acest lucru, vă sugerez să folosiţi 2 arme diferite pentru PvM şi pentru PvP. La Ninja Lame nu îţi poţi permite să ai arma mixta (mai era un personaj foarte inteligent care într-o zi îmi reproşează de ce nu am pus anti-razboinici +4 pe Cuţitul meu siamez +9 ).

5. STATUS:

Pentru început trebuie să facem caracterul în aşa fel încât să ne fie uşor să creştem în level, în concluzie trebuie să realizăm Status-ul în felul următor: 2 DEX si 1 VIT. Datorită DEX se măreşte eschiva (3 puncte DEX = 1 punct la valoarea eschivei) astfel putem evita atacurile adversarilor (alţi jucători sau mobi) şi în acelaşi timp se măreşte şi damage-ul competenţelor.

Datorită VIT primim puncte pentru apărare şi puncte la viaţă, cu cât avem viaţă mai multă rezistăm mai mult si putem să lovim adversarul de mai multe ori. Raportul pentru status se păstrează 2 DEX la 1 VIT până în momentul în care facem 90 DEX, atunci începem încet să schimbam raportul 2 VIT şi 1 STR până când facem şi 90 la VIT. În momentul în care avem full 90 VIT şi DEX, toate punctele le punem pe STR. În felul acesta vom crea un status echilibrat care ne va ajuta foarte mult în PvM, deci ne va ajuta să creştem repede. STR creşte damage-ul pe hit la Ninja Lame.

6. ORDINEA COMPETENŢOR:

Competenţele trebuie realizate în următoarea ordine deoarece scopul nostru este să ajungem singuri la level 99, prin munca noastră, nu să ne crească cineva direct de la level 1 la level 99.

Mulţi fac aceasta greşeală, îţi dau sfaturi cum să faci status-ul dar uită că nu poţi să faci direct level 99 ca să faci statusul cum spun ei, ci trebuie să te chinui sa creşti singur, deci status-ul pentru început va fi pentru PvM, iar în timp, în momentul în care faceţi Master la a 5-a competenta te vei transforma efectiv în ASASIN, deci perfect pentru PvP!

În primul rând datorită faptului că trebuie să creştem, ordinea competenţelor se face în funcţie de timpul de reîncărcare al competentelor şi de damage-ul pe care acestea îl dau. Din punctul meu de vedere ordinea este următoarea:

I. ATACUL FULGER:

Damage-ul acestei competenţe este foarte bun (Este mai puternic ca Ambuscada daca Ambuscada nu primeşte bonus de la Camuflaj, iar la Level mic nu ai cum sa ai bonus de la camuflaj, mai ales ca esti caracter PvM la început), timpul de reîncărcare este acceptabil, şi pe deasupra este avantajul ca poţi lovi adversarii de la distanţă, nu trebuie să fi neapărat lângă el ca să loveşti. Este o competenţă utilă atât PvM cât şi PvP. Atacul poate acţiona pe mai multe grupe de mobi.

II. AMBUSCADA:

Dacă dispuneţi de fonduri materiale şi puteţi achiziţiona Pergamente ale exorcizării, atunci vă dau ca sfat să faceti Atacul fulger al 2-lea Master pentru că are un atac mult mai mare ca Ambuscada (nu mă refer aici la bonusul pe care îl are Ambuscada de la Camuflaj, eu mă refer la atacul care îl da standard), dacă nu puteţi să achiziţionaţi Pergamente ale exorcizării atunci faceţi la Ambuscada al 2-lea Master, pentru ca vă v-a trebui timp ca să citiţi cărţile şi să faceţi cat mai repede G-uri şi în final P. În PvM ambuscada nu este totuşi o competenţă atât de utilă când atacaţi mai multe grupe de mobi, este utilă în momentul în care vă luptaţi cu Boşi sau în PvP. Ambuscada primeşte bonus de la Camuflaj (bonus pasiv) în momentul în care atacaţi un adversar din spate şi de sub Camuflaj aceasta competenta este devastatoare. Dar în PvM nu poţi sa ataci 5,6 grupe de mobi din spate şi de sub camuflaj . Ambuscada are cel mai mare atac din joc doar daca primeşte bonus de la Camuflaj. Timpul de reîncarcăre la această competenţă este cel mai mic dintre toate competentele unui Ninja Lama 15 secunde (mie personal mi se reîncarcă Ambuscada la 8 secunde, şi am viteza farmecului doar 156 – exemplu din anul 2010). Atacul poate acţiona pe mai multe grupe de mobi.

III. PUMNALUL RULANT:

Are un damage acceptabil, are şansă de otrăvire, iar dacă ai combo activat, poţi să loveşti succesiv pana la 3-4 lovituri. Cu pumnalul rulant poţi lovi de la depărtare o aglomerare mare de mobi (mai multe grupe), sau chiar poţi să scapi din mijlocul mobi-lor folosind pumnalul rulant (pumnalul rulant trebuie întotdeauna completat de Atac fulger: cu Pumnalul rulant te depărtezi de mobi când îi loveşti şi te apropii cu Atacul fulger sau Ataci cu Atacul fulger si cu Pumnalul rulant te depărtezi de ei). Chiar daca mulţi mă vor critica ştiu şi ei că nu au dreptate. Chiar daca timpul de reîncărcare este mai mare, daca loveşti prima dată cu Pumnalul rulant, apoi este destul timp să se reîncarce. Atacul poate acţiona pe mai multe grupe de mobi.

IV. NORUL OTRĂVITOR:

Este tot o competenţă de atac, în special pentru PvP de aceea trebuie făcută ca al 4-lea Master, totuşi dă un demage decent şi poate fi util şi în PvM pe când camuflajul te ajută doar la PvP (poate fi şi al 3-lea Master) Această competenţă are şi şansă de otrăvire, în acest fel creşte damage-ul iniţial. Atacul poate acţiona pe mai multe grupe de mobi.

V. CAMUFLAJUL:

Este o competenţă exclusiv pentru PvP deoarece îţi oferă invizibilitate şi pe deasupra creşte damage-ul Ambuscadei. În PvM este strict inutila această competenţă (în afară de cazurile în care ai nevoie de camuflaj să te ascunzi de mobi ca să nu te atace) şi este o greşeală să faci Master la Camuflaj înainte de level 86+ (nivelul minim la care poţi avea al 5 le Master în cazul în care la celelate competenţe ai facut Master la 17 puncte). MOMENTAN PE METIN2.RO ESTE UN BUG LA CAMUFLAJ, NTRE “G” LA CAMUFLAJ SI “P” NU ESTE NICI O DIFERENTA, MAI PRECIS BONUSUL DE CAMUFLAJ ESTE ACELASI LA “G” SI LA “P”. EXISTA PE FORUM UN TOPIC IN ACEST SENS, LA CARE A RASPUNS FOSTUL “GA MITTENS“, IAR ACEASTA SESIZARE A FOST TRIMISA CATRE GAMEFORGE.

7. UNDE CREŞTI:

Un Ninja Lamă până la level 36 creşte relativ uşor, apoi ai nevoie de iteme decente pentru a putea creşte.

Level 1-10: în map 1 la animale;

Level 10-20: map 1 sau map 2 la amazoane;

Level 20-35: map 2 la ceilalţi mobi;

Level 35-50: se poate creşte la BO în party, iar de la level 40 se poate creşte şi în DT dar depinde de iteme;

Level 50-60: se poate creşte în V1,V2;

Level 60-75: V2 (cu inel de exp se poate şi până la level 80);

Level 75-80: Grota Exilului, primul etaj (V3);

Level 80-99: Grota Exilului, al doilea etaj (V4).

O să aveţi nevoie de inele de experienţă de la metinele de level 85 şi 90 (sunt inele de experienţă de 1 ora, care dacă au fost activate nu mai pot fi date jos, dau 50% mai multă experienţă) sau din: lăzile, cuferele şi cutiile de fier care pică in v3 şi V4 (aceste inele de experienţă sunt de 3 ore, dau 50% mai multă experienţă iar dacă au fost activate pot fi date jos), iar dacă vă permiteţi şi inel de experienţă după site de 7 zile, 15 zile sau 30 de zile! Inelul de experienţă de la metin nu poate fi activat în acelaşi timp cu inelul din lăzile, cuferele şi cutiile de fier care pică in v3 şi V4. Experienţa inelelor de la metine şi din lăzi se cumulează cu experienţa inelului după site. Astfel o să primiţi 50% experienţă de la inelele de la metine si din lăzi + 50% experienţă de la inelul după site, în total o şa aveţi un bonus de experienţă de 100%. Dacă sunteţi căsătoriţi puteţi şa folosiţi Brăţara iubirii (după site) şi Cartea Comandantului (după site) dacă faceţi grupă.

Se pot folosi şi iteme cu şansă de experienţă 20%: colier, papuci, scut.

Un caracter perfect pentru PvM in V3 si V4 o să aibă nevoie de următoarele iteme şi bonusuri pentru a putea să crească uşor:

- Arma: Cuțit Siamez, pietrat +4 (monştri, fatală şi reîntoarcerii), cu bonusuri: 20% diavol, 10% critică;

- Armură: ideal ar fi Haina Dragon Albastru, pietrată +4 (protecţiei, eschivei şi pitulării), cu bonusuri: 2000 PV, 50 valoarea atacului, 15% rezistenţă săgeţi, 15% reflectare atac corporal;

- Coif: Gluga de orc; săgeti, 20% diavol, 30% regenerare PVl;

- Scut: de level 61 sau Titan (are apoarare mai multa), cu bonusuri: 20% diavol, imun la necunoştinţă, imun la încetinire, 20% şansă de experienţă, 10% blocare atac corporal;

- Cercei: Abanos, cu bonusuri: 20% diavol, 20% viteza de mişcare;

- Colier: Ametist, cu bonusuri: 15% rezistenţă săgeţi, 20% şansă de experienţă, 30% regenerare PV, Regenerare PM şi 2000 PV;

- Brăţară: Lacrimă ce, cu bonusuri: 2000 PV, 20% diavol, 15% rezistenţa magie;- Papuci: Phoenix / Quilin / Cizme de piele, cu bonusuri: 2000 PV, 10% critică, 20% şansă de experienţă, 15% şansa de a evita atacul cu săgeţi.

8. TRANSFORMARE:

Un ninja poate să profite de pe urma transformării, cu P la transformare nu ai treabă (Poti bate toţi şefii din joc, chiar dacă ai level mai mic, de la Orc şef, Regina Păianjen, 9 cozi, Regele de foc, Demonul rege, Regele Demonilor, Reaper etc. Se pot face bani frumoşi şi iteme frumoase din lăzile acestor şefi, dar poate să pice şi Piatra Spiritului. Cu trecerea timpului o să puteţi să omorâţi pe unii dintre mobi chiar şi netransformaţi.

9. CUM SĂ FACI BANI:

Pentru a face bani şi a face rost de cărţi este necesar un cont de de farmat în map2 la metine sau la medalii.

O alta varianta este farmarea la Temniţa maimuţelor expert după medalii şi Piatra Spiritului de la Lord cu un caracter Sura Arme de level 54 (Master la Tais, Teama, Armură Vrajită iar restul punctelor pe Risipirea Magiei, în caz ca vine alt caracter Sura Arme să farmeze şi el poţi să-i scoţi teama şi o să fie atacat de maimuţe).

Pentru cine îşi permite să mai facă încă un caracter, ideal ar fi un Sura Arme de level 75 pentru a farma in DT la etajul 7.

Cum am mai spus transformaţi puteţi să luaţi lăzi de la şefi din joc.

10. ITEME:

I. ARMURI:

În primul rând nu trebuie să vă axaţi să creşteţi iteme de genul armurilor sau pumnalelor mai mult de +6 sau +7 pentru că nu se merită, sunt bani investiţi degeaba pentru că o dată cu creşterea în level nu o să le mai folosiţi şi banii pe care i-aţi investit nu-i mai recuperaţi! O armură care este +6 este o armură decentă, dacă mai are pe ea şi o piatră a protecţiei +3 şi o grabei +3 nu aveţi de ce să vă faceţi probleme. Sunt câteva armuri în joc pe care o sa le folosiţi o perioadă mai lungă de timp: Costumul de furnică roşie, Costumul de criminal, Magnolia şi apoi Vântul negru. În rest nu are rost să investiţi bani să le creşteţi prea mult.

II. ARME:

Până la level 30 nu trebuie să vă stresaţi să faceţi arme mai mult de +6, dar la level 30 trebuie să aveţi neapărat un Pumnal Foaie Neagră +9, ideal ar fi să aibă paguba medie de minim 35% (şi puteţi să îl folosiţi până la lvl 65). Pe Pumnal nu trebuie să lipsească pietre în următoarele combinaţii: Piatra reîntoarcerii (3+ sau 4+) cu Piatra Monştrilor (+3 sau +4) sau Piatra Monştrilor (+3 sau +4) cu Piatra Lovitura Fatală (+3, +4) sau Piatra reîntoarcerii (+3, +4) cu Piatra Lovitură Fatala (+3, +4), eu personal sunt de părere că prima combinaţie este ideală.

De la level 65 puteţi să vă gandiţi să faceţi arma pentru duel şi pentru mobi: Cuţitul Dragon la +9 este o armă redutabilă, pe deasupra întră în categoria armelor epice. (Din el se face arma de level 80 Cuţitul neînsufleţit, ideal ar fi să puneţi 10% semiom inainte de a-l face epic). Ideal ar fi să aveţi mai multe arme, minim 2: una pt PvM (cu farmec, fatală şi monştrii +4) şi una pt PvP (piatra razboinic, ninja şi sura +4, ideal ar fi fost frumos şă aveţi cate o armă pentru fiecare clasă de caractere în parte pt PvP dar e foarte greu – seturi ).

La level 70 puteţi folosi pentru PvM cea mai buna armă, are şi avantajul ca poate fi crescută mai uşor (nu necesită perle), Cutitul Siamez, care la 9+ are bonus standard 25% monştri. Dacă punem o Monştrilor +4, un farmec şi o fatala +4, în PvM nu are rival (poate un Chakram aripă de diavol de level 75 cu paguba medie peste 30% si 20% diavol).Cuţitul siamez +9 are 25% monştri bonus standard şi 8% bonus de pe piatra monştrilor +4, avem un total de 33% bonus împotriva tuturor monştrilor din joc, asta înseamnă că atacul standard al Cuţitului siamez creste cu 33% atât pe hit cât şi pe skill.

La level 75 puteţi să vă orientaţi să găsiţi un Chakram aripă de diavol pentru duel cu paguba competentei peste 15% şi să puneţi pe ea piatra anti războinic, sura şi ninja +4.

Armele de level 65 daca sunt +9 se pot evolua în arme epice (cu un Pamflet scrimă şi 2 bless-uri realizaţi Cuţitul neînsufleţit de lvl 80).

III. SCUTURI:

Nu va chinuiţi să investiţi bani de la început în scuturi, un scut +7 vă este suficient. La level 61 trebuie să vă faceţi scut +9, eu va spun că vă trebuiască toate scuturile: Vultur +9 imun, Tigru +9, Leu +9 şi Solzii dragonului +9 pentru PvP. Mai nou o alta variantă este şi scutul Titan de level 80, care are ca bonus standard la +9, 10% rezistenţă skill împotriva tuturor caracterelor (este bun atunci când sunteţi nevoiţi să vă luptaţi cu mai multe caractere în acelaşi timp). Vulturul +9 este foarte folositor pentru ca majoritatea caracterelor din joc sunt războinici.

IV. COIFURI:

Glugă de zale +9, Glugă de oţel +9 sau Glugă de orc +9.

V. COLIERE:

La levele mici nu vă stresaţi prea mult cu coliere să le creşteţi mai mult de 6+ pentru că nu are rost. Pentru PvM puteţi să folosiţi Colierul de Ametist +9, datorită regenerării PV. Iar pentru PvP trebuie să folosiţi Colierul Lacrima +9.

VI. BRĂŢĂRI:

La levele mici nu va stresaţi prea mult cu brăţări să le creşteţi mai mult d 6+ pentru ca nu are rost. De la level 15 puteţi sa folosiţi Brăţara de argint. Mai târziu puteţi să folosiţi atât pentru PvM cât şi pentru PvP Bratara de aur alb sau Bratara de Lacrima Cerului.

VII. CERCEI:

Până când puteţi folosi Cerceii de abanos +9 sau Cerceii de cristal +9 nu vă chinuiţi cu creşterea altor iteme.

VIII. PAPUCI:

La papuci este discutabil. Toata lumea la început pe Serverul Virgo s-a contrazis cu mine în legătura cu papucii. Toţi au zis ca papucii Extaz sunt cei mai buni datorita farmecului pentru PvP. Eu m-am contrazis cu ei. Am făcut teste şi am ajuns la concluzia că papucii Extaz sunt folositori mai mult în PvM. Pentru PvP eu am spus de la început că cei mai buni papuci sunt Phoenix. Timpul mi-a dat dreptate. Au observat şi ei faptul ca bonusul de blocaj la atacul corporal este mult mai important, altfel nu ai nici o şansă împotriva unui Razboinic corporal, datorită faptului că el are Iures-ul. Dovadă este şi preţul papucilor epici, cei din Pheonix, Quilin sunt cei mai scumpi).

11. BONUSURI:

În primul rând pentru un ninja contează foarte mult itemele cu flexibilitate (DEX) ca să blocheze atacurile şi pentru ca măresc valoarea competenţelor şi cu PV (VIT) ca să aibă cât mai multa viaţă pentru a rezista cât mai mult. Căutaţi bonusuri cu 2.000 PV pentru: armuri, papuci, brăţări, coliere.

Bonusuri cu 12 VIT (dă şi PV şi apărare) pentru: arme şi scut.

Bonusuri cu 12 DEX (flexibilitate -da bonus la şansă de eschiva, deci pentru apărare si pentru a mari damage-ul competenţelor) pentru: Arme şi scut.

Bonusuri cu 20 % vampiri şi diavoli pentru: arme, scut, coif, cercei şi brăţară (pentru PvM).

Bonusuri cu şansă de lovitură critică 10% pentru: brăţară (doar bonusul standard al Brăţării de lacrima cer), colier, arme şi papuci (pentru PvP şi PvM).

Bonusuri cu şansă de pătrunzătoare 10% pentru: brăţară, colier şi arme (pentru PvP)

Bonusuri cu 8% şansa de otrăvire: coif şi armă (pentru PvP şi PvM).

Bonusuri cu blocare (fosta şansa necunoştinţei) 8%: papuci şi arma (pentru PvP şi PvM).

Mai trebuie căutate iteme cu bonusuri: apărare cu 2 mâini 15%, apărare cu sabia 15%, apare pumnal 15%, rezistenţă la magie 15%, rezistenţă la săgeţi 15%, şansa de a evita atacul cu săgeţi 15%, viteza farmecului 15%, Regenerare PV 30% şi tare impotriva semi-oamenilor 10% (toate aceste bonusuri sunt folosite pentru PvP). Eu am dat valorile maxime la aceste bonusuri.

* UN NINJA LAME DE PERFECT, DE LEVEL 99 AR TREBUI SĂ ARATE ASTFEL, BONUSURI IDEALE:

- Armură: Haină Dragon Albastru, pietrată +4 (graba, protecţie, eschiva / pitulării), cu următoarele posibile bonusuri ideale: 15% apărare cu sabia, 15% apărare cu doua mâini, 15% apărare pumnal, 2000 PV şi 50 valoarea atacului / 20 farmec / 15% rezistenţă săgeţi (se pot face şi seturi dacă vă permiteţi);

- Armă: Cuţit Neînsufleţit, pietrat +4 PvP (războinic, ninja, sura / şaman, la alegere), cu următoarele posibile bonusuri ideale: 10% semiom (înainte ca cuţitul dragon să fie evoluat în Cuţit Neînsufleţit, orice schimbare ulterioară a bonusurilor de pe Cuţitul Neînsufleţit va duce la pierderea bonusului de dublu semiom), 10% şansă de lovitură critică, 10% şansă de lovitură pătrunzătoare, 12 DEX, 8% blocare / 8% şansă de otrăvire (se pot face si seturi);

- Scuturi: Vultur, Leu, Solzii Dragonului, Tigru, Titan +9, cu următoarele posibile bonusuri ideale: imun la necunoştinţă, 12 DEX, 10% şansă de blocare atac corporal, 15% şansă de reflectare atac corporal, 10% semiom (deja sunt seturi );

- Coif: Gluga de orc, cu următoarele posibile bonusuri ideale: 15% rezistenţă magie, 10% semiom, 30% regenerare PV, 12% viteza de atac, 8% otrăvire / 15% şansa de a evita atacul cu săgeţi;

- Cercei: Abanoşi sau Cristal, cu următoarele posibile bonusuri ideale: 10% semiom, 15% apărere cu sabia, 15% apărare cu două mâini, 15% apărare pumnal, 20% viteza de mişcare;

- Colier: Lacrimă cer, cu următoarele posibile bonusuri ideale: 15% apărere cu sabia, 15% apărare cu două mâini, 15% apărare pumnal, 2000 PV, Regenerare PV / 8% şansă blocare;

- Brăţară: Lacrimă cer, cu următoarele posibile bonusuri ideale: 2000 PV, 15% rezistenţă magie, 10 şansă lovitură pătrunzătoare, 10% semiom;

- Papuci: Quilin, cu următoarele posibile bonusuri ideale: 2000 PV, 15% apărere cu sabia, 15% apărare cu două mâini, 15% apărare pumnal, 10% şansă de lovitură critică.
Versus
Versus
Fondator
Fondator

Mesaje : 151
Puncte : 448
Reputatie : 1
Data de inscriere : 11/08/2013
Localizare : constanta

Sus In jos

Ghid ninja Empty Re: Ghid ninja

Mesaj Scris de SPeeDStriKe la data de Mier Aug 14, 2013 12:28 pm

Frumoas !
SPeeDStriKe
SPeeDStriKe
Membru
Membru

Mesaje : 913
Puncte : 994
Reputatie : 13
Data de inscriere : 12/08/2013
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

http://aply-zone.hitforum.ro/profile?mode=editprofile

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum